*
“Create your own visual style… let it be unique for yourself and yet identifiable to others.”

Ik ben Eric Seton en ben mijn bedrijf Le Video in 2020 begonnen. Na dat ik al een aantal jaar als gaffer werkzaam ben in de industrie en veel video content maak voor bedrijven en artiesten leek het me een goed idee om dit uit te breiden naar groter platform. Hierbij is er nu een team waarmee we regelmatig grotere producties aanpakken en ook stagiaires die zich keihard inzetten voor het eind doel.

Erik Leseton

Film / Foto

Van corporatie videos tot volledige multicam live streams alles is mogelijk. Zo doen wij jaarlijks een groot aantal muziek videos maar ook de sociale media marketing van een aantal bedrijven in Nederland.
Wij maken een plan van a tot z zodat er geen onverwachte tegenslagen zijn en nemen al uw zorgen uit handen als het gaat om bedrijfs videos en social media content

Decor

Van Vodcast studio’s tot totale interieur verbouwing in thema, er is geen uitdaging te groot. De wensen die u heeft zullen wij omtoveren naar een decor stuk die u gemakkelijk opzet maar ook weer afbreekt mocht dit nodig zijn. Zowel voor binnen als buiten locaties, niets is ons te gek.

Gaffer / Licht

Een gaffer die mee denkt tijdens de shoot zodat er in de post productie geen onverwachte tegenslagen zullen zijn.
Daarnaast is er ook nog eens een groot aantal grip attributen aanwezig zodat geen uitdaging te groot zal zijn en er overal een oplossing voor word gevonden.